EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

El vilatortí Marc Costa, “jefe separatista que escapó al 155”, segons ‘El Español’

El diari digital de Pedro J. Ramírez publica un article en què titlla el cap dels Agents Rurals de ‘cabecilla’ del referèndum

El Español va ser notícia durant el cap de setmana per un vídeo de la Patum en què parlava de la suposada estètica nazi que s’està apoderant de Catalunya. El dia abans, però, el digital dirigit per Pedro J. Ramírez havia mantingut la càrrega contra el sobiranisme amb un article dedicat íntegrament al vilatortí Marc Costa, cap dels Agents Rurals.

Es tracta d’un text en què se’l descriu com “el jefe separatista de los 500 agentes rurales que escapó al 155“, destacant que no va ser destituït pel govern central malgrat donar suport obertament “al referéndum y la independencia“. Entre altres, l’article comenta l’amistat personal de Costa amb Carme Forcadell i el situa com un dels “cabecillas” que va fer possible la votació de l’1-O a Sant Julià de Vilatorta.

Amb un to clarament despectiu, El Español titlla el cap dels Agents Rurals de “superviviente insólito“, perquè “nunca ha sido destituido de su cargo al frente de los Agentes Rurales. El cuerpo continúa siendo un reducto de lo agreste, un pequeño conjunto irreductible dentro del sistema que ha sobrevivido al 155 y cuyo líder apoya abiertamente el referéndum y la independencia. Entre sus paseos por los bosques, las curas de los pájaros, las revisiones de las montañas y del buen estado de los bosques, muchos de ellos han resistido en su defensa del referéndum del mismo modo que su líder, presuntamente, lo favoreció“.

L’article també fa un ús interessat d’alguns dels plantejaments de Costa, com ara que la República Catalana hauria de tenir exèrcit propi, tesi que ha defensat des de la seva formació en Dret i Política. El vilatortí hi ha reaccionat en contra amb aquesta piulada:

LA PREGUNTA

El Barça eliminarà el PSG a la Champions?

En aquesta enquesta han votat 278 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't