EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

Els Deixebles organitzen actes al pavelló de Sant Vicenç

Per falta d’entesa amb Ajuntament de Torelló, el 27 de maig faran la Festa del Soci al pavelló del poble veí

La polèmica entre l’Associació de Deixebles de Sant Feliu i l’Ajuntament de Torelló sobre els horaris i les festes del poble ha revifat aquesta setmana després que l’entitat hagi anunciat que farà la Festa del Soci al pavelló de sant Vicenç. Els Deixebles, que organitzen molts dels actes de la festa major i també la festa del Pullassu i les Senyoretes per Carnaval, han optat per anar al poble del costat perquè és “l’alternativa” que han trobat després d’estudiar diverses opcions d’espais i horaris a Torelló pels quals no s’han posat d’acord amb l’Ajuntament, assegurava quest dijous a la tarda el president de l’entitat, Arnau Segura.

Dijous 28 d’abril van anunciar el cartell del concert que es farà el dia 27 de maig amb els grups Itaca Band i Sixtus a Sant Vicenç de Torelló i afirmaven que “hem trobat més predisposició a Sant Vicenç que a Torelló amb els quatre anys que fa que som a la junta”. Segura deia que com sempre “la idea era fer-ho a Torelló” i en els dos darrers mesos han buscat opcions però no han trobat cap espai.

El pavelló de Torelló, explicava Segura, estava reservat prèviament pels partits del Club Bàsquet Torelló i la carpa estarà ocupada en cas de pluja per l’Associació Cultural Andalusa de Torelló (ACAT), que aquell cap de setmana fa la romeria. La darrera proposta de l’ajuntament segons els Deixebles era el camp de futbol del Montserrati “fins a les 3 de la matinada”. El president dels Deixebles considera que “no és un horari racional acabar a les 3”, ja que, Itaca Band es tracta d’una grup potent que “ha venut 4.000 entrades en els dos primers concerts que han fet” -al pavelló de Sant Vicenç l’aforament és de 1.200 persones-.

Segura subratllava que el camp del Montserratí no és al centre i que és una zona on no s’hi fan massa actes. Això “demostra que el problema no és el lloc sinó el què, que són actes per al jovent, i el qui, els Deixebles”. L’entitat, que té 300 socis, farà una assemblea i un dinar el mateix dia del concert -no saben el lloc- i parlaran de la festa major, que durarà menys dies.

LA PREGUNTA

Està d’acord que els ajuntaments incorporin l’ús del català als requisits per adjudicar contractes públics?

En aquesta enquesta han votat 451 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't