EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

ERC impulsa una Proposició no de Llei per millorar la N-260

La iniciativa d’Esquerra Republicana de Catalunya per a reduir la sinistralitat a la carretera N-260 es va valorar a la Comissió de Mobilitat Sostenible i Seguretat Vial i es va aprovar, tot i els vots contraris del Partit Popular


26/02/2017
Vic

Esquerra Republicana ha impulsat una Proposició no de Llei (PNL) amb l’objectiu d’actuar, amb urgència, a la carretera N-260, l’eix pirinenc, i reduir la sinistralitat en una de les 10 vies més perilloses de tot l’Estat Espanyol.

La diputada d’ERC al Congrés, Teresa Jordà, ha reclamat que “en tres mesos es redacti un pla urgent de reducció de la sinistralitat a la carretera”. Jordà, ha argumentat que “al seu pas per Catalunya hi ha 5 dels 50 trams més perillosos de tota la xarxa viària espanyola”.

La problemàtica continua i “l’alta sinistralitat fa que sigui urgent una actuació” segons Teresa Jordà. És per aquest motiu que a través de la PNL, han demanat a l’Estat que “realitzi un informe detallat per conèixer les inversions previstes i no executades”. La diputada també els ha instat a que redactin “en un període de tres mesos un pla de reducció de la sinistralitat. Cal atacar amb urgència els punts negres”
Tanmateix, a la PNL demanen que “es consigni una partida als pressupostos de l’Estat per a la millora i adequació de la carretera” també amb l’objectiu de reduir l’elevada sinistralitat de la via.

LA PREGUNTA

Està d’acord que els ajuntaments incorporin l’ús del català als requisits per adjudicar contractes públics?

En aquesta enquesta han votat 53 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't