EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

ERC recupera l’assemblea d’alcaldes i regidors d’Osona

L’Assamblea ha d’incidir en la millora de l’organització dels republicans a Osona, però també ha de servir, aquest 2017, per reafirmar el compromís de tots els electes amb el referèndum sobre la independència


26/01/2017
Osona

Esquerra Republicana ha crescut els últims anys a Osona. Ara hi té 159 electes, presència a 42 municipis, i uns 300 militants. Per afavorir l’organització interna, el partit ha optat per recuperar l’Assemblea de Regidors i Alcaldes d’Esquerra a la comarca. La presidirà l’alcalde de Manlleu, Àlex Garrido, i farà una primera trobada el dia 18 de febrer. S’hi debatrà, per exemple, sobre si s’ha d’externalitzar o no la gestió dels serveis municipals d’aigua. Però el tema principal a tractar serà el paper del món local en el procés, i l’estratègia a seguir en un any clau, aquest 2017, amb el referèndum sobre la independència previst al setembre.

Esquerra d’Osona també tira endavant a la comarca la campanya ‘La república que farem’, que el partit ha engegat a tot el país. Els republicans busquen la participació ciutadana per articular la seva proposta en la constitució de la república catalana. A més de recollir propostes a través de la web larepublicaquefarem.cat, s’organitzaran actes a diferents municipis osonencs amb la participació, entre d’altres, del portaveu al Congrés, Gabriel Rufián, que demà serà a a Balenyà, la secretària general, Marta Rovira o els consellers Carles Mundó i Antoni Comín. La campanya també sortirà al carrer.

Esquerra Republicana presentava la campanya el local que acaben d’estrenar a la ronda Camprodon de Vic. A diferència del que tenien fins ara, és en una planta baixa, cosa que el fa, per tant, més visible i accessible.

 

 

LA PREGUNTA

Està d’acord que els ajuntaments incorporin l’ús del català als requisits per adjudicar contractes públics?

En aquesta enquesta han votat 510 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't