EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

Esquerra-Som Vic estén la mà a l’equip de govern

El portaveu republicà, Joan Ballana, demana la necessitat d’entesa en la propera aprovació inicial del POUM


13/03/2017
Vic

A les portes d’arribar a l’equador del mandat, Esquerra-Som Vic ha estès la mà a l’equip de govern per arribar a acords en temes destacats de ciutat. Joan Ballana va ser dimecres a l’Angle obert d’EL 9 TV, on va dir que cal el màxim consens en projectes com el nou POUM tot i reconèixer les dificultats de posar-se d’acord en zones com el Graell.

El portaveu d’Esquerra-Som Vic va dir que passats gairebé dos anys de mandat continua veient un govern feble i sense projecte de ciutat. Joan Ballana creu que l’equip de govern no busca prou complicitats amb l’oposició i que això genera tensions que perjudiquen la ciutadania. Per això, el republicà va assegurar que arribant a a la meitat del mandat pot ser un moment per reflexionar tots plegats sobre les relacions al consistori.

Ballana va posar com a exemple de la necessitat d’entesa la propera aprovació inicial del POUM que dibuixarà la ciutat durant els propers els anys. I va insistir que es tinguin en compte propostes que han fet els republicans com ara preservar la zona del Graell.

El portaveu republicà també va parlar de l’acord de governabilitat que van signar CiU i el PSC amb Vic per a Tots i va dir que això permet a l’equip de govern salvar els plens amb un 5 de nota, però va afegir que creu que no hauria de ser incompatible amb que els altres grups facin propostes.

LA PREGUNTA

Creu que Pedro Sánchez ha de dimitir?

Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't