EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

Francesc Homs: “Difícilment tornaré a la política”

El PDeCAT d’Osona premia l’exconseller i exportaveu al Congrés amb un dels nous premis Asterisc que va lliurar el president Carles Puigdemont. També reconeix l’alpinista Ferran Latorre i els Sagals d’Osona


09/07/2017
Vic

El PDeCAT d’Osona va lliurar el premi Asterisc d’Honor a l’exconseller i exportaveu del PDeCAT al Congrés Francesc Homs aquest dissabte a la nit. El guardó li va entregar el president de la Generalitat Carles Puigdemont en un acte a l’Hotel Ciutat de Vic davant de desenes d’associats i simpatitzants del partit. En el discurs Homs va dir que “jo difícilment tornaré a la política” i que per aquest motiu “hauré de trobar una altra manera d’atendre la meva passió que és Catalunya” des d’un altre àmbit, probablement, va dir “des de l’exercici de l’advocacia”. Va afegir que “si ens volen aplicar una mort civil”, per fet “d’exigir personalment uns 5 milions d’euros” pel 9N, a nivell personal, “jo respondré”. L’exconseller taradellenc, en un moment en què “soc a casa i ho faig de gust”, va voler fer un agraïment públic a la seva dona i a la seva família. L’exconseller va finalitzar el seu discurs dient als assistents que “disfruteu” des d’ara i fins a l’1-O.

El president Puigdemont va agrair a Homs el “sacrifici” de moltes persones com Homs pel 9N i va fer un símil alpinístic fent referència a les bases que s’han posat per arribar al cim del nou país. Va afegir que davant de l’1 d’octubre “jo actuaré com en Quico Homs: aquell dia serem milions de quicos Homs, d’Arturs Mas, de Joanes Ortega, de Irenes Rigau… votarem en nom dels que s’han sacrificat i dels que no hi poden ser”.

En la primera edició dels Premis Asterisc el PDeCAT d’Osona també va premiar l’alpinista Ferran Latorre i en el premi de grup als Sagals d’Osona. Latorre va apuntar el fet que no hi hagi pròpiament una conselleria d’Esports i no va descartar, en algun moment de la seva vida, d’entrar en política.

D’altra banda, dotze seccions locals osonenques van fer reconeixements a persones dels respectius municipis que han treballat pel país des de diferents àmbits:

Calldetenes – Josep Aguilar i Corts

Centelles – Esteve Mata Pardo

Collsacabra (l’Esquirol, Cantonigros i Rupit-Pruit) – David Gil Rovira

Folgueroles – Xavier Roviró i Alemany

Les Masies de Voltregà – Maria Surroca i Millan

Manlleu – Sebastià Casadevall Feixas

Santa Eulàlia de Riuprimer i Muntanyola – Maria Badia Capdevila

Sant Hipòlit de Voltregà – Irene Casas Suñé

Seva – Anna Maria Garcia Montserrat

Tona i Malla – Dolors Escalé i Bertrans.

Taradell – Jaume Molist Datzira

Vic – Candi Espona i Bayés

Viladrau – Maria Serra Bancells.

 

 

LA PREGUNTA

El Barça eliminarà el PSG a la Champions?

En aquesta enquesta han votat 282 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't