EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

Rufián apel·la a l’autoestima a Taradell

En el marc de la campanya La república que farem, Esquerra Republicana va portar dissabte a Taradell Gabriel Rufián, diputat del partit al Congrés de Madrid

Gabriel Rufián començava la seva intervenció dissabte a Taradell demanant un aplaudiment per Francesc Homs, taradellenc, portaveu del PDECat al Congrés  i exconseller de la Presidència, a qui el Tribunal Suprem ha inhabilitat per la convocatòria del 9N. La sala de Can Costa i Font es va complir en l’acte de la campanya “La república que farem”, organitzat pel grup d’Esquerra al municipi, i que comptava amb la presència de Rufián, diputat dels republicans al congrés espanyol.

L’acte estava concebut com a col·loqui, i Rufián va contestar les preguntes i reflexions que li van traslladar els assistents. El dret de vot a partir dels 16 anys, les taxes universitàries o la llei de transitorietat jurídica van ser alguns dels temes plantejats. Rufián afirmava que amb el govern de Catalunya determinat a culminar el procés constituent, la majoria independentista al Parlament i la mobilització ciutadana dels últims anys cal autoestima, i no por, en el tram final abans del referèndum.

Gabriel Rufian també deia que l’estat espanyol no canviarà la tònica actual envers el procés català i l’independentisme, i assegurava que l’anticatalanisme i l’antiindependentisme de partits polítics i mitjans de comunicació tenen la seva raó de ser en els alts rèdits electorals que proporcionen.

LA PREGUNTA

Està d’acord que els ajuntaments incorporin l’ús del català als requisits per adjudicar contractes públics?

En aquesta enquesta han votat 103 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't