EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

Hipòlit Serra relleva Xavier Vilamala a l’alcaldia de Sant Hipòlit

Aquest dimecres al migdia s’ha votat, en un ple molt tens, la moció de censura que van presentar Som Voltregà i el PDeCAT que porta el PSC a l’oposició

Hipòlit Serra (Som Voltregà-AM) és el nou alcalde de Sant Hipòlit des d’aquest dimecres al migdia. El ple amb molt públic i en el qual s’hi ha respirat molta tensió, ha aprovat per set vots a quatre la moció de censura que van presentar els grups de PDeCAT, fins ara a l’oposició, i Som Voltregà, contra qui ha estat alcalde pel PSC els darrers 10 anys, Xavier Vilamala.

La sala era plena, amb gent dreta i d’altres persones a fora que ho podien seguir a través de megafonia. La votació s’ha fet de forma nominal i en veu alta i després Serra ha promès el càrrec “per imperatiu legal”. En el primer discurs com a alcalde ha dit que al poble continuaran”l’obra de govern que està en marxa de la qual ens sentim orgullosos”.

Vilamala ha assegurat que aquesta “no és la situació com voldria marxar d’alcalde”. Ha remarcat que “no hem incomplert cap acord del pacte” de govern que van signar amb Som Voltregà a l’inici de mandat i que “ara ens fan fora per no pensar igual que ells i no estar posicionats al bloc independentista”. El ja exalcalde també ha lamentat que alguns alcaldes i companys de partit d’altres punts de Catalunya no haguessin pogut anar a donar-li suport perquè a causa de la vaga “avui se’ls ha segrestat la llibertat de moviment”.

Irene Suñé, del PDeCAT, ha assegurat que el seu grup està satisfet de l’acord amb Som Voltregà que “escenifica un canvi que els veïns demanaven”.

Al ple hi han assistit alcaldes i representants d’ERC d’Osona, al qual està vinculat Som Voltregà-AM, i també del PDeCAT i del PSC de la comarca.

Marc Sanyé

Marc Sanyé

LA PREGUNTA

Veu bé l’avançament electoral a Catalunya?

En aquesta enquesta han votat 855 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't