EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

La CUP trenca amb el grup d’Ara Junts per Centelles

Víctor Barquer, que havia mostrat discrepàncies, passarà a ser regidor no adscrit

Ara Junts, principal grup a l’oposició a l’Ajuntament de Centelles, perdrà un regidor després de fer públic un comunicat en què Víctor Barquer anunciava que passava a ser regidor no adscrit.

Barquer, militant de la CUP, diu que és “una dolorosa però necessària decisió presa de forma unànime i després d’un profund debat de la nostra assemblea”. Ara Junts per Centelles es va presentar a les municipals en una llista encapçalada per Alfons Giol i que reunia persones de l’entorn d’ERC, Alternativa per Centelles i independents. Va obtenir cinc regidors.

Giol diu que van tenir coneixement de la decisió fa pocs dies i com a grup polític es manifestarà “en el proper ple”. En algunes votacions dels darrers plens municipals, com va ser l’aprovació dels pressupostos, ja quedava reflectit el desacord de Barquer amb la resta del grup d’Ara Junts, que hi van votar en contra i Barquer es va abstenir.

El portaveu d’Ara Junts creu que la candidatura que encapçala “en sortirà enfortida”. Hi haurà dos moments importants pel grup: “El ple del 30 de març, on s’oficialitzarà la sortida de Barquer del grup, i el 22 d’abril, quan hem convocat una assemblea de rellançament”.

LA PREGUNTA

Veu bé l’avançament electoral a Catalunya?

En aquesta enquesta han votat 865 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't