EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

La policia escorcolla la casa de Queralbs dels Pujol

En l’escorcoll hi era present la filla Marta Pujol Ferrussola

Pocs minuts després de les 11 del matí agents de la Unitat de Delinqüència Econòmica i Fiscal (UDEF) de la Policia Nacional han entrat dins la finca de Queralbs de la família Pujol en presència de la seva filla, Marta Pujol i Ferrussola.
L’operació d’escorcoll ha començat aquest matí després que el jutge de l’Audiència Nacional, José de la Mata, decretés ahir presó incondicional sense fiança al primogènit Jordi Pujol i Ferrussola per ocultar suposadament 30 milions d’euros des que s’investiga la fortuna familiar. La policia espera trobar proves d’aquest patrimoni i per això escorcollen també la seva primera residència situada a la ronda General Mitre de Barcelona i al seu despatx del carrer Calàbria.

A Queralbs hi han arribat tres furgonetes negres sense distintius de la policia i un equip de policies vestits de paisà amb carpetes sota el braç han entrat a la finca. Duien motxilles a l’esquena i han pres unes quantes fotos des de l’exterior i l’interior de la segona residència dels Pujol.

LA PREGUNTA

Està d’acord que els ajuntaments incorporin l’ús del català als requisits per adjudicar contractes públics?

En aquesta enquesta han votat 135 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't