EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

La Xina s’interessa per Camprodon

Primer el Japó, ara la Xina. Camprodon acull una delegació de funcionaris que volen conèixer el sistema de promoció turística de l’Ajuntament de la vila


21/02/2017
Camprodon

L’Ajuntament de Camprodon ha rebut aquest dilluns al migdia la visita d’una delegació de funcionaris públics i representants polítics de la Xina. Xavier Sala, alcalde de Camprodon, i Jordi Batchelli, primer tinent d’alcalde, han estat els encarregats d’oferir la rebuda institucional i acompanyar la delegació durant la seva estada al municipi.

La delegació, formada per 6 integrants entre tècnics i polítics, ha viatjat fins al municipi de Camprodon per tal de conèixer de primera mà el funcionament intern de l’Ajuntament i el seu sistema de promoció turística.

La sala de plens de l’Ajuntament de Camprodon ha acollit una trobada, amb la col·laboració d’un intèrpret, en la qual delegació i representants camprodonins han pogut conversar sobre diferents temes relacionats amb la gestió de polítiques públiques locals i sobre l’organització municipal.

LA PREGUNTA

Veu bé l’avançament electoral a Catalunya?

En aquesta enquesta han votat 889 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't