EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

L’advocat de Puigdemont, dijous al Club de Premsa d’EL 9 NOU

Jaume Alonso-Cuevillas i el Catedràtic de Dret Penal Joan Queralt analitzaran el procés d’independència


15/04/2018
Vic

La judicialització del procés d’independència ha situat els advocats i els catedràtics de dret en un paper protagonista de l’etapa actual de la política catalana. La persecució judicial de l’1-O, que ha portat a membres del govern a la presó i a l’exili, s’hi suma ara la persecució que pateixen els Comitès de Defensa del Referèndum (CDR). Amb Jaume Alonso-Cuevillas, advocat de Carles Puigdemont, i el catedràtic de Dret Penal de la UB Joan Queralt s’analitzarà dijous la situació actual i s’intentarà respondre a la pregunta de si l’actual interpretació de la Constitució posa en perill drets fonamentals. Es tracta d’una nova sessió del Club de Premsa d’EL 9 NOU que de forma excepcional es farà a l’Auditori Fundació Antiga Caixa de Manlleu, a la rambla Hospital de Vic, per poder donar cabuda a l’aforament previst d’assistents.

Serà dijous a les 8 del vespre a l’auditori de la Fundació Antiga Caixa Manlleu de Vic

Jaume Alonso-Cuevillas és l’advocat de l’expresident de la Generalitat. Exdegà de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona (ICAB), va ser també president del Consell de l’Advocacia Catalana i vicepresident del Consell general de l’Advocacia Espanyola. És també catedràtic de Dret Processal de la Universitat de Barcelona. Al costat d’Alonso-Cuevillas, el catedràtic de Dret Penal Joan Queralt, una de les veus autoritzades que ha analitzat el procés, intentaran donar resposta a la possible vulneració de drets. La taula rodona serà presentada per Jordi Molet, director general d’EL 9 NOU, i començarà a les 8 del vespre. L’acte és obert al públic i al final tothom qui ho desitgi podrà fer les seves preguntes als ponents.

EL 9 NOU organitza cada mes actes del Club de Premsa a Osona, el Ripollès i el Vallès Oriental. Aquesta any, per exemple, s’ha comptat amb Joan Tardà i també s’han fet taules rodones sobre la pèrdua de població del Ripollès o el paper que pot tenir l’escola per prevenir el radicalisme.

LA PREGUNTA

Veu bé l’avançament electoral a Catalunya?

En aquesta enquesta han votat 877 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't