EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

L’alcalde de Sant Pere, Jordi Fàbrega, declara aquest dijous pel suport a l’1-O

És el primer d’Osona que va a la Fiscalia per haver firmat el decret sobre el referèndum

L’alcalde de Sant Pere i president d’Esquerra Republicana a Osona, Jordi Fàbrega, es converteix avui en el primer alcalde d’Osona que va a la Fiscalia a declarar per haver firmat el decret de suport al referèndum de l’1 d’octubre. Fàbrega ha optat per acudir a la citació, aquest dijous a la 1 del migdia al Palau de Justícia de Manresa, però ja ha avançat que no respondrà cap pregunta de la fiscalia. Ho deia ahir, en declaracions a aquest programa.

Per Esquerra, aquesta citació, amb amenaça de detenció si no s’acudeix a la Fiscalia, vulnera diversos drets, com el d’un judici just, el de no ser investigat per fets que no constitueixen delicte, el dret a la llibertat d’expressió i el dret a l’expressió política. Per acompanyar Fàbrega a Manresa, des de Sant Pere s’ha organitzat un autobús que sortirà a les 11 del matí de l’Era del Ros.

D’altra banda, també hi ha una convocatòria a les 12 del migdia a Can Pamplona, a Vic, per marxar cap a la capital del Bages. A les 8 del vespre, a Sant Pere, hi ha convocada una concentració de suport a l’alcalde.

LA PREGUNTA

Creu que Pedro Sánchez ha de dimitir?

Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't