EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

Manlleu es converteix en el primer municipi osonenc a signar un manifest a favor del referèndum

S’hi ha sumat una àmplia representació social, sindical i política i l’objectiu és que el compromís es vagi estenent pel territori en una nova onada sorgida del món municipal que serveixi per reclamar l’exercici del dret a decidir

Aquest dilluns Manlleu es convertia en el primer municipi osonenc a signar un manifest a favor del referèndum vinculant sobre la independència de Catalunya. Posada en escena solemne i foto de família amb àmplia representació dels partits polítics, sindicats i entitats sobiranistes per presentar el manifest ‘Manlleu, referèndum sí’ que reclama la celebració d’un referèndum vinculant sobre la independència de Catalunya. El manifest és producte de la Taula de Manlleu pel Sí al Referèndum que coordina des de ja fa temps la campanya per assolir aquest objectiu polític i que ho fa amb la voluntat de sumar el màxim de sensibilitats.

Un a un, els diferents signants del manifest eren cridats per fer efectiu el seu compromís. A més de l’ANC i Òmnium Cultural d’Osona, hi són representades el gruix de forces polítiques que formen actualment al consistori manlleuenc -amb l’única excepció del PSC- i destaca també la presència del grup local de Podem a Manlleu i la dels sindicats CCOO i UGT.

Un cop signat, el manifest es farà arribar al Pacte Nacional pel Referèndum i la intenció és que altres municipis on s’han constituït també Taules pel Sí al Referèndum vagin aprovant compormisos similars. Aquest dimecres, sense anar més lluny, Vic té previst presentar el seu manifest al local que l’ANC té a la ciutat.

LA PREGUNTA

Creu que Pedro Sánchez ha de dimitir?

Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't