EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

Protestes contra Ciutadans en la visita d’Arrimadas a Vic

A la plaça de la Catedral s’hi han concentrat tant seguidors com detractors del partit


09/06/2018
Vic

La presidenta del grup parlamentari de Ciutadans, Inés Arrimadas, ha estat a Vic aquest matí. Després de denunciar que l’Ajuntament no havia permès a la seva formació organitzar un acte polític a la ciutat, Arrimadas hi ha acudit igualment per fer una compareixença davant dels mitjans de comunicació a la plaça de la Catedral.

A banda d’una forta expectació mediàtica, la seva visita a la capital d’Osona ha congregat un centenar de persones que -darrere d’un cordó policial- han demanat la llibertat dels polítics catalans empresonats i, entre d’altres, el retorn de la vigatana Marta Rovira, secretària general d’ERC i ara exiliada a Suïssa. Tot i això, també hi ha hagut una quarantena de persones que s’han acostat a la líder de C’s per fer-s’hi fotografies i agrair-li la feina al capdavant del partit. Al final de la visita, uns i altres han intercanviat crits de “llibertat”, però evidentment en sentits diferents.

Arrimadas també ha parlat a Vic sobre les eleccions municipals del maig de l’any vinent: està convençuda que la seva formació entrarà o multiplicarà la representació actual als consistoris. A Vic i a Manlleu, per exemple, les seccions locals ja estan constituïdes, tot i que ara per ara sense cares visibles. “Tenim grups de treball en aquestes ciutats i, per tant, el partit s’està consolidant, implantant i creixent”, ha assegurat la líder de C’s, “hi hem de ser per donar veu a milers de persones de comarques com aquesta que voten opcions constitucionalistes. No podem deixar el paper de representació únicament a les forces independentistes, perquè amb les eleccions al Parlament s’ha vist que la primera força és Ciutadans. Milers i milers de catalans necessiten una veu que els representi a les eleccions municipals”.

Arrimadas també ha carregat contra l’Ajuntament de Vic per haver autoritzat l’acte SOM LLIBERTAT, de suport a Marta Rovira, que fa dues setmanes va tenir lloc a la plaça de la Catedral: “Aleshores no hi va haver cap problema per donar-los permís, però quan ho demana el partit que ha guanyat les eleccions a Catalunya -que no és independentista- veiem quin és el concepte que alguns tenen d’aquest país: una Catalunya que vol silenciar els catalans que no pensen com el govern de la Generalitat”.

LA PREGUNTA

Veu bé l’avançament electoral a Catalunya?

En aquesta enquesta han votat 896 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't