EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

Pere Aragonès: “Les amenaces d’avui són més grans que mai”

El vicepresident de la Generalitat ha tancat el congrés nacional de les JERC a Vic


18/11/2018
Vic

El vicepresident de la Generalitat, Pere Aragonès, ha fet una crida a tots els demòcrates a plantar cara a “l’onada reaccionària de l’Estat espanyol, que va més enllà d’algunes formacions polítiques i també la trobem en jutges, fiscals i forces de seguretat”. Ho ha dit a la cloenda del Congrés Nacional de les Joventuts d’Esquerra Republicana que ha tingut lloc durant tot el cap de setmana a Vic. Fent referència a la presidència de Donald Trump als Estats Units, o al creixement de l’extrema dreta a Europa, Aragonès ha reiterat que “les amenaces d’avui són més grans que mai”, motiu pel qual cal mobilitzar-se. També ha assegurat que el blanc actual és l’independentisme, però que “demà vindran les organitzacions sindicals, el moviment feminista, l’ecologisme i les altres forces del progés”.

Amb un record pels presos polítics i exiliats, així com per Valtonyc i Tamara i Adrià Carrasco, ha reclamat la independència per bastir un Estat més “just i democràtic” que sigui capaç de plantar cara a la precarietat.

A la cloenda hi han assistit Marta Vilalta, vicesecretària general d’ERC; el diputat Gerard Gómez del Moral, el portaveu de les JERC, Pau Morales; Jordi Fàbrega, president de la formació a Osona i, entre altres, Maria Balasch, candidata a l’alcaldia de Vic a les eleccions del maig vinent. Ahir també hi va intervenir la vigatana Marta Rovira per videoconferència.

LA PREGUNTA

El Barça eliminarà el PSG a la Champions?

En aquesta enquesta han votat 278 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't