EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

Planten 2.500 creus grogues a la plaça Major de Vic

L’acció l’han portat a terme unes 150 persones coordinades al mil·límetre


21/07/2018
Vic

Al més pur estil d’un reality show nord-americà, unes 150 persones han omplert la plaça Major de Vic amb 2.500 creus grogues aquest dissabte a la tarda. Coordinades i organitzades a la perfecció, s’han distribuït en 50 fileres diferents per anar-les plantant fent un petit forat a la sorra amb un trepant, clavant-hi un suport i, després, la creu al damunt. Prèviament a la plaça s’hi havia marcat una quadrícula amb fils per assegurar que quedessin alineades.

La previsió és que les creus s’hi estiguin 24 hores, fins demà a les 7 del vespre, quan -qui ho vulgui- se’n podrà quedar una a canvi de fer una aportació econòmica la caixa de resistència per a l’Associació Catalana pels Drets Civils, integrada per les famílies dels presos polítics i exiliats.

Tal com explicaven els membres de l’organització, aquesta acció no l’ha coordinat cap entitat constituïda com a tal, sinó un grup de persones que s’han anat coneixent arran de participar en mobilitzacions relacionades amb el procés sobiranista. La majoria són d’Osona, la Selva, la Garrotxa, el Bages i el Gironès.

Més informació a EL 9 NOU de dilluns

LA PREGUNTA

Veu bé l’avançament electoral a Catalunya?

En aquesta enquesta han votat 880 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't