EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

Polèmica a les xarxes: els taxistes ataquen Arrimadas perquè el seu marit, Xavier Cima, treballa per a Uber

El ripollès és un dels socis de la consultoria Diplolicy amb Roger Montañola i des del juliol del 2017 treballen amb Uber

El 9 Nou
27/03/2018
Ripoll

El ripollès Xavier Cima torna a ser al mig de la polèmica. L’expolític i marit d’Inés Arrimadas ara és el blanc dels taxistes juntament amb la líder de Ciutadans a Catalunya. I és que el juliol del 2017 la consultora Diplolicy, propietat de Cima i el seu soci Roger Montañola, va començar a treballar per a Uber. Tot i que la notícia va passar fa mesos, aquests dies ha transcendit a l’opinió pública i s’ha mogut per les xarxes, on han aparegut cartells que en fan al·lusió. I comentaris en to de burla pels taxistes que van votar el partit constitucionalista.

Una part del col·lectiu de taxistes es va mostrar molt proper a Ciutadans (C’s) durant les últimes eleccions del 21-D. Ara consideren que el partit d’Inés Arrimadas és proper a Uber. Almenys això és el que creuen des d’una part del sector del taxi, que ha manifestat la seva indignació a les xarxes. S’hi han afegit però els que se’n burlen dels taxistes que van votar Ciutadans.

Ho han fet amb un cartell on denuncien la situació: ¿Ets taxista i el 21D vas votar a Ciutadans? Uber ha contractat a la consultora de Montañola i Cima (del marit d’Inés Arrimadas).

Segons el registre mercantil, Diplolicy és una marca de la societat Observatori 2050, SL que es dedica a “tota classe de serveis d’assessorament” en els àmbits “polítics, econòmic, legal, organització empresarial, tecnològic o empresarial”. També organitzen “cursos i conferències, màsters i cursos de postgraus”. L’empresa, amb seu a Rambla Catalunya de Barcelona, va engegar a finals del 2016.

Tot i que per confidencialitat mai ho han fet públic, és sabut que des del juliol del 2017 Uber va requerir els seus serveis per intentar poder tornar a operar a Barcelona dins la legalitat vigent. De fet des d’aquest mes de març, Uber pot tornar a funcionar a Barcelona a través de llicències VTC.

LA PREGUNTA

Veu bé l’avançament electoral a Catalunya?

En aquesta enquesta han votat 890 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't