EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

Portes que no van enlloc

Debaten al ple de Torelló sobre la utilitat de dues portes vinculades a la sala polivalent


03/12/2018
Torelló

Es passa per tot arreu menys per la porta, que està tancada amb un cadenat. És el que quedava de l’antiga tanca que separava el camp de futbol de sorra de l’esplanada de darrere el pavelló de Torelló. A pocs metres, una altra porta que per ara tampoc va enlloc i que si s’obre des de dins i s’opta per tirar endavant pot provocar un ensurt a qui ho faci, ja que podria caure d’una alçada de més de dos metres. És la que hi ha darrere l’escenari de la sala polivalent, que vista des de fora és un rectangle alçat enmig d’una paret de grans dimensions. Són dues imatges, si més no la primera, dignes d’un cromo d’EL 9 NOU, com va reconèixer l’alcalde de Torelló, Santi Vivet (PDeCAT), al ple dilluns passat després que el regidor de la CUP Cesc Manrique fes l’observació en l’apartat de precs i preguntes. Va parlar de dos punts de “vergonya aliena”. Dimecres al matí, la porta de ferro amb el cadenat, “bastant inexplicable”, segons Vivet, ja s’havia fet retirar.

En el cas de la de la sala polivalent, Vivet va explicar que la que dona a l’escenari hauria de servir per entrar material directament a la sala. De moment, però, és complicat accedir-hi, va explicar, ja que encara falta fer alguns treballs al voltant de la sala per anivellar el terreny. D’aquesta manera la porta quedaria només a 1,40 metres del terra, que és l’alçada de l’escenari. Ara el desnivell és molt més alt. El regidor d’ERC-JpT Lluís Sabatés va recordar que quan es va fer el projecte el mandat passat i ell era a l’equip de govern, la idea era que si s’instal·lava un escenari per la banda de fora s’hi pogués accedir directament.

Vivet també va respondre sobre el futur bar de la sala polivalent. L’alcalde va dir que la idea seria acabar les instal·lacions sense la maquinària, deixar el local a punt i fer el concurs públic.

LA PREGUNTA

Està d’acord que els ajuntaments incorporin l’ús del català als requisits per adjudicar contractes públics?

En aquesta enquesta han votat 103 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't