EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

Pantalles gegants a Vic i a Ripoll per seguir el ple del Parlament

També s’ha convocat a una trobada al Sucre de Vic per compartir cotxes per anar a Barcelona, al Parlament

Els comitès de defensa del referèndum de Vic i Ripoll, creats els dies previs a l’1-O, instal·laran pantalles gegants aquesta tarda per seguir el ple del Parlament on el president de la Generalitat podria fer la declaració d’independència. El Comitè de Defensa del Referèndum de Vic la instal·larà a la plaça Major de Vic a partir de les 18 hores. També s’ha fet una convocatòria a 2/4 de 4 de la tarda a l’edifici del Sucre de Vic per organitzar cotxes per anar al Parlament de Catalunya. Tot això es va acordar dilluns al vespre en una assemblea oberta a la plaça Gaudí de Vic, en què hi van assistir unes 200 persones.

El Comitè  de Defensa del Referèndum de Ripoll ha convocat un acte titulat “1o-O Tornem a les places, celebrem la declaració d’independència”. Serà a partir de les 5 de la tarda a la plaça de l’Ajuntament, on també hi haurà una pantalla per seguir el ple del Parlament. A les 5 es farà una xocolatada i jocs per a la canalla i a les 18 es projectarà el ple. Paral·lelament hi haurà tres espais fixos: un d’informatiu i de trobada, un per llançar propostes de debats i un altre on fer pancartes, murals i escrits.

A Manlleu, el Comitè de Defensa del Referèndum també ha anunciat que la gent que no vagi a Barcelona es pot reunir al Casal Boira Baixa on es projectarà el ple del Parlament.

El ple també es podrà seguir en directe per EL 9 TV i la web EL9NOU.CAT.

LA PREGUNTA

Veu bé l’avançament electoral a Catalunya?

En aquesta enquesta han votat 887 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't