EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

“Que boig el món”

La cançó dels Lax’n’Busto que ha sonat durant l’homenatge a Pepita Codina, veïna de Sant Hipòlit víctima de l’atemptat de la Rambla

Pepita Codina passejava amb la seva filla per la Rambla de Barcelona quan la furgoneta dels terroristes va irrompre a la part central i va atropellar tantes persones com va poder. Codina va ser una de les setze víctimes dels atemptats terroristes del 17 d’agost de l’any passat. Avui, un any després, el seu poble, Sant Hipòlit de Voltregà, li ha fet un acte de record.

La cançó dels Lax’n’n’Busto Que boig el món ha estat, juntament amb el parlament de la seva filla, Elisabet Caritg, un dels moments més emotius d’un acte que s’ha fet a la Pista de Sant Hipòlit. Caritg ha agraït el suport dels amics i veïns i ha dit que “hem de lluitar perquè no torni a passar”.

En el seu discurs, l’alcalde de Sant Hipòlit, Hipòlit Serra, ha recordat la vida de Pepita Codina i ha qualificat de “pèrdua injusta d’una mare i una àvia” la que han patit els familiars. En l’homenatge hi han assistit, entre d’altres, la consellera Teresa Jordà, els vicepresidents del Consell Comarcal Joan Carles Rodríguez i Manel Romans, i l’alcalde de les Masies de Voltregà, Sergi Vilamala.

LA PREGUNTA

Veu bé l’avançament electoral a Catalunya?

En aquesta enquesta han votat 202 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't