EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

Suport unànime a l’expropiació de la Devesa de Manlleu

L’Ajuntament aprovava aquest dimarts la fase inicial de la relació de béns i drets necessàris per expropiar una part del paratge, que el propietari havia tancat

Unanimitat al ple de Manlleu per reobrir a la ciutadania l’accés a l’espai de la Devesa. Aquest dimarts, l’equip de govern rebia el suport de tots els regidors del plenari en l’aprovació inicial de l’expropiació per declarar la zona de domini públic hidràulic. D’aquesta manera es posava fi a una polèmica que va començar a principis del 2016 quan el propietari dels terrenys va instal·lar tres tanques sense llicència d’obres per impedir l’accés públic a la llera del riu Ter.

Des de l’oposició, la CUP demanava fermesa a l’equip de govern perquè no es torni a repetir el que consideren un segrest intolerable d’un espai dels manlleuencs i manlleuenques. Un fet que asseguren, no s’ha sabut gestionar des del consistori.
El primer pas serà la col·locació d’un pas al camí que enllaça amb el final del carrer Barcelona per garantir l’accés a l’espai fluvial del riu Ter.

LA PREGUNTA

Està d’acord que els ajuntaments incorporin l’ús del català als requisits per adjudicar contractes públics?

En aquesta enquesta han votat 474 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't