EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

Torelló aprova un pressupost de 17,5 milions per al 2017

La iniciativa va obtenir el vot favorable dels dos grups que formen l’equip de govern, CiU i Fem Torelló, en canvi, ERC-Jpt es va abstenir i CUP i PSC hi van votar en contra


21/12/2016
Torelló

Es va aprovar al ple d’ahir amb els vots favorables dels grups de l’equip de govern, Convergència i Unió i Fem Torelló, l’abstenció d’Esquerra i el vot contrari de la CUP i el PSC. Els republicans agraïen amb l’abstenció que el govern hagi tingut en compte nou de les dotze propostes que van presentar al projecte de pressupost inicial.

Estesa de mà d’Esquerra-Junts per Torelló, un dels principals grups de l’oposició amb tres regidors, cap a l’equip de govern. Els republicans celebren que s’hagin acceptat nou de les seves dotze propostes per als pressupostos del 2017 amb l’abstenció, algunes de les quals ja estaven a l’agenda del govern com són la millora del teatre Cirvianum o l’adequació del camp de futbol del barri de Montserrat. Des de la CUP, en canvi, lamenten que la majoria d’inversions es destinin a ciment i que no es treballi amb pressupostos participatius.

El pressupost del 2017 de Torelló és de 17,5 milions, 4 dels quals es destinen a inversions, entre aquestes destaquen les que estan relacionades amb el pla de barris que, en escurçar el termini d’execució, s’ha d’executar durant el 2017. Entre aquestes destaquen les obres al carrer Nou i al corredor de Can Reig, per a les quals el ple també va aprovar ahir les contribucions especials per als veïns. El projecte està valorat en 800.000 euros, el 50 per cent dels quals els aporta el Pla de Barris. 135.000 euros més provenen de la diputació de Barcelona. La resta ho assumiran entre els veïns, el 90 per cent, i l’ajuntament.

La fi de les obres de la sala polivalent, la urbanització del carrer Giravolt, la millora del clavegueram a l’avinguda del castell i Can Jaumira i la nova passarel·la entre la zona esportiva i la bardissa són altres projectes destacats del pressupost d’inversions.

LA PREGUNTA

Qui quedarà en primera posició a les eleccions al Parlament?

Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't