EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

La polèmica entre l’alcalde i Deixebles encén el ple de Torelló

El debat va arribar el dia de la presentació del Carnaval, quan els Deixebles de Sant Feliu lamentaven la reducció d’horaris de les festes i la retallada pressupostària

, EL 9 TV
01/03/2017
Vic

L’equip de govern municipal i els Deixebles de Sant Feliu, l’entitat que organitza les festes juvenils del poble, van fer evidents les seves diferències dilluns al ple de l’Ajuntament de Torelló. Tota l’oposició en bloc va estar molt crítica amb l’alcalde Santi Vivet després que aquest carregués contra els deixebles en un article publicat a EL 9 NOU.

La polèmica va arribar el dia de la presentació del carnaval, quan els Deixebles lamentaven la reducció d’horaris de les festes i la retallada pressupostària. L’alcalde va respondre al cap de 15 dies amb un article que posava en dubte la qualitat d’algunes activitats promogudes pels deixebles i dilluns el debat arribava al ple.

Des de l’oposició ERC-JpT van demanar un reconeixement als Deixebles que han assumit l’organització de la nit del Rimini de Festa Major, una activitat que va néixer sense que ningú se’n fes responsable. Per part de la CUP, van criticar que algunes mesures sobre l’oci nocturn, derivades de les queixes veïnals, afecten directament l’oci nocturn i en concret l’activitat a la plaça Vella, posant en dubte, fins i tot, que el govern es faci seva una iniciativa promoguda pel mateix ajuntament com les Nits Q de qualitat.

Des de l’oposició també van demanar un posicionament de la resta de regidories implicades en les festes i dels socis de govern de Convergència, el grup independent Fem Torelló, que es va mostrar partidari del diàleg, tot i lamentar les formes dels Deixebles.

LA PREGUNTA

Veu bé l’avançament electoral a Catalunya?

En aquesta enquesta han votat 194 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't