EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

Un diputat escocès a Borgonyà

Gavin Newlands, del Partit Nacional Escocès, visita la colònia que vol treballar la vinculació turística amb el poble dels seus fundadors


24/09/2018
Borgonyà

El diputat del Partit Nacional Escocès (SNP) Gavin Newlands va visitar diumenge passat la colònia de Borgonyà. Newlands és originari de Paisley, el mateix municipi dels fundadors de la colònia i que dona nom a un dels carrers. Segons explica l’alcalde de Sant Vicenç, Èric Sibina (ERC), el diputat va avançar un dia la visita que feia a Catalunya per conèixer la colònia. L’objectiu és establir relacions entre els dos municipis per desenvolupar un projecte turístic precisament en un moment en què el poble està a punt de rehabilitar l’antiga Casa del Metge per fer-hi un projecte turístic.

La visita de diumenge, deia Sibina, és “una primera presa de contacte” i properament hi anirà un equip tècnic de Paisley. Segons l’alcalde, Newlands es va “sorprendre” de l’estat de conservació de la colònia. Van visitar els espais i el camp de futbol de l’equip que van fundar fa 125 anys els escocesos.
L’escocès va ser a Catalunya amb altres diputats del Parlament britànic per visitar la presó de Lledoners i reunir-se amb els presidents Torra i Torrent.

Aquest dilluns apareix la notícia al diari escocès The National:

LA PREGUNTA

El Barça eliminarà el PSG a la Champions?

En aquesta enquesta han votat 275 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't