EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

Un veí del conductor que va envestir les creus grogues va veure el cotxe aparcat al garatge

A banda de conducció temerària i danys, l’Ajuntament també es personarà per un delicte d’odi


25/07/2018
Vic

L’expedient contra el conductor que va envestir les creus grogues de la plaça major de Vic, el passat diumenge, ja és al jutjat. L’ha instruït només la Guàrdia Urbana de Vic perquè es considerava inicialment un delicte de conducció temerària i danys dins el nucli urbà de la ciutat. De totes maneres, l’ajuntament també es personarà per un delicte d’odi.

A més a més de portar l’expedient al jutjat, des de la Guàrdia Urbana han explicat com van localitzar el conductor. Va ser un veí que va veure un cotxe aparcat al garatge de la seva comunitat que coincidia amb el de les imatges de l’acció. Va alertar la policia que en comprovar que era el vehicle dels fets el va immobilitzar. Paral·lelament havien obtingut el nom del titular creuant la matrícula amb la base de dades de la Direcció General de Trànsit.

Fonts policials asseguren que el propietari del vehicle, i autor dels fets, es va passar tota la tarda tancat a casa sense contestar a l’intèrfon ni obrir la porta. Va ser gràcies a persones properes que, finalment, va accedir a obrir la porta i els agents policials van poder-lo citar perquè comparegués a la comissaria de la Guàrdia Urbana, l’endemà, acompanyat d’un advocat.

LA PREGUNTA

Veu bé l’avançament electoral a Catalunya?

En aquesta enquesta han votat 879 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't