EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

500 veïns participen a la consulta de Campdevànol

S’ha imposat l’opció més conservadora. Ja pots consultar els resultats de totes les preguntes

L’aspecte físic de Campdevànol no canviarà visiblement amb l’execució de la llei de barris. La ciutadania del municipi ha optat aquest dimarts pel vot conservador en la consulta popular sobre les accions d’urbanització previstes per les places Anselm Clavé, Valldemossa i de la Sardana.

En la primera pregunta, que parlava de l’arbrat, 441 veïns consideraven que era necessària la presència d’arbres, 22 van votar que no ho era i 4 van votar en blanc. Dins d’aquesta pregunta, 370 consideraven que s’havien de mantenir els arbres actuals i 68 que se’n havien de plantar de nous.

A la segona pregunta, que parlava de la font, 339 persones consideraven que hi havia d’haver una font, 106 van votar que no i 22 van votar en blanc. Dels que havien votat que sí, 243 opten per pensar en la font actual però adaptada al nou disseny de la plaça mentre que 85 en voldrien una de nova creació.

Per últim, a la tercera pregunta sobre la opció d’enderrocar l’edifici de l’ajuntament per construir un espai peatonal per connectar les tres places i crear una nova rambla, els resultats van ser també clarament favorables a la opció conservadora. 292 persones van votar que no s’havia de fer, 177 que sí i 21 van votar en blanc.

Des de les 9 del matí 500 persones han exercit el seu dret a vot, el que representa un 17,61% del cens. El resultat final manté l’actual l’arbrat, l’ajuntament i la font amb les remodelacions pertinents.

L’Ajuntament de Campdevànol valora positivament aquesta participació. Destaca que la ciutadania prengui part de la política municipal i recorden que els grups impulsors de la consulta no han pres part de cap opció. Tal com s’han compromès es durà a terme el que la ciutadania ha decidit en la consulta. Les obres, d’uns tres milions d’euros, començaran entre el juny i el juliol de l’any vinent.

DescarregaConsulta els resultats

LA PREGUNTA

Està d’acord que els ajuntaments incorporin l’ús del català als requisits per adjudicar contractes públics?

Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't