Edició Osona i Ripollès

Tria la teva edició predeterminada

Edició Vallès Oriental

Presenten a Vic ‘La cuina del 1714’, de Jaume Fàbrega

L’historiador de la gastronomia Jaume Fàbrega presenta aquest dimarts a Vic el llibre ‘La cuina del 1714, història i receptes’ (Viena Edicions), on explica què es cuinava a les cases i palaus catalans en l’època de la Guerra de Successió.

  • El 9 Nou
  • 09/09/2014 | 11:11

És un moment de transició cap a la cuina del barroc, que prefigura la cuina moderna. L’acte és a les 7 a Muntanya de Llibres.

Comentaris

Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}
    {{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fer un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per a fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't

Digues la teva

Fes-nos arribar suggeriments, notícies, esmenes...

Esmenes
Fotografies
Cartes al director
Altres
Puja un fitxer

El formulari s'ha enviat correctament. Moltes gràcies.