Edició Osona i Ripollès

Tria la teva edició predeterminada

Edició Vallès Oriental

Cinquena Jornada de la tòfona de la UVic-UCC

La jornada comptarà amb una matinal formativa a l’edifici El Sucre de Vic i un programa gastronòmic al migdia i a la tarda a Cantonigròs

La cinquena edició de la Jornada de divulgació del conreu i de les característiques de la tòfona de la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC) tindrà lloc el proper dissabte 18 de març.

La jornada començarà amb una sessió formativa a la sala Coll i Bardolet de l’edifici El Sucre de Vic. Seguidament, la segona part, centrada en gastronomia i experiències emprenedores, es durà a terme al restaurant Ca l’Ignasi i Ca la Laia de Cantonigròs.

En l’apartat formatiu, s’han organitzat ponències i taules rodones sobre els darrers avenços en el conreu de la tòfona i sobre el paper de la tecnologia alimentària en aquest sector. Pel que fa a la part més lúdica, a Cantonigròs, els assistents podran participar en un taller gastronòmic i de degustació de tastets. A més a més, en aquest espai també es presentaran quatre projectes innovadors a l’entorn de la cultura de la tòfona.

Les places per a poder participar-hi són limitades i les inscripcions es poden fer fins el 16 de març.

Comentaris

Digues la teva

Fes-nos arribar suggeriments, notícies, esmenes...

Esmenes
Fotografies
Cartes al director
Altres
Puja un fitxer

El formulari s'ha enviat correctament. Moltes gràcies.