Edició Osona i Ripollès

Tria la teva edició predeterminada

Edició Vallès Oriental

Les rates porten els Mossos fins a les serps

Els Mossos intervenen 21 rèptils en situació il·legal al Moianès

A mitjans de febrer una patrulla de tr√†nsit dels Mossos d’Esquadra assistia un accident de tr√†nsit. Un dels cotxes implicats per√≤ els cridava l’atenci√≥ per la gran quantitat de rates blanques que portava al seu interior. El propietari no els va amagar que era per alimentar les serps que tenia al seu domicili.

Aix√≤ va disparar les alertes dels Mossos, que sense fer soroll van comen√ßar a investigar. La Unitat Regional de Medi Ambient (URMA) de la Regi√≥ Policial Central van iniciar la recerca per saber on eren les serps i si la instal¬∑laci√≥ i la tinen√ßa d’animals complien amb la normativa.

Finalment el passat dimecres 8 de març, els Mossos van fer una inspecció en un domicili, a Sant Quirze Safaja, i van poder comprovar com en dues habitacions hi havia diferents terraris amb 24 rèptils, dels quals 21 no tenien la documentació reglamentària.

Els agents van comissar els r√®ptils i van obrir una den√ļncia. Entre els r√®ptils hi havia una boa constrictor, quatre pitons bola, dos dragons barbuts o quatre serps guttata.

Comentaris