EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

Tot per fer

L’anada dels quarts de final de la copa CERS, que es disputava a l’Olímpic de Vic, va acabar amb empat a dos gols entre el conjunt local i l’Igualada.

14/02/2014

El Club Patí Vic i el Monbus Igualada es jugaran el pas a la Final Four de la Copa CERS al Pavelló de Les Comes de la capital de l’Anoia. A l’anada, a Osona, el resultat final va ser d’empat a dos gols i, per tant, res està decidit.

El conjunt igualadí va fer gala d’un gran encert a pilota aturada. Els dos gols (ambdós de l’ex del Voltregà, Oriol Vives) van ser des del punt de penal. En canvi, l’equip de Ferran Pujalte no va tenir encert a pilota aturada. En totes les ocasions, l’encert era del porter vigatà de l’Igualada, Elagi Deitg.

Els de l’Anoia es van avançar aviat, amb un gol de penal d’Oriol Vives. Amb un Igualada cada cop més còmode, el Vic va saber reaccionar i va remuntar el partit (2-1) amb gols de Titi Roca i Romà Bancells, abans del descans. Els de Cesc Monclús, però, no es van donar per vençuts, i ben entrada la segona meitat van aconseguir empatar, gràcies a una pena màxima transformada, novament, per Vives.

L’Igualada va gaudir de moltes oportunitats, però la majoria d’elles van acabar desactivades gràcies a la bona actuació del porter del Vic, Carles Grau.

El tècnic vigatà, Ferran Pujalte, va assenyalar després del partit que sabien que es tractava d’un rival “molt complicat”. “Aquest partit té 100 minuts. Ja sabíem que avui no es decidiria res. Ara tocar anar a Igualada i guanyar”, va afegir. De fet, l’entrenador va coincidir cent per cent amb el jugador Jordi Bartés: “Anirem a Les Comes a guanyar. Podem. Tenim l’equip per a fer-ho”, va expressar el davanter.

El partit de tornada es jugarà el proper 22 de febrer a dos quarts de vuit del vespre al Pavelló de Les Comes d’Igualada. Cal recordar que els gols en pista contrària no tenen valor doble en aquesta competició.

El Barça eliminarà el PSG a la Champions?

En aquesta enquesta han votat 282 persones.