Una cistella setmanal de verdura ecològica, portada a casa, i, a llarg termini, que el seu conreu pugui servir de teràpia per a persones amb malalties mentals. Aquests són els objectius de Tots Sans, un nou projecte d’emprenedoria nascut a Gurb.
A Tots Sants carreguen al tricicle i comença el repartiment a domicili. A domicili, o a la feina, en funció de les necessitats o preferències del client. Els impulsors de Tots Sans, Toni Juclà i Berta Ordeig, aposten pel producte de proximitat i el seu mercat ha de ser estrictament local.
A banda del repartiment a domicli, Tots Sans té el punt de venda al mas Forn La Cabra, a Gurb, a tocar de l’hort on han començat a produir. Els productes que venen ara provenen d’una altra hort que ja tenien a Sant Hipòlit. La cistella contempla les necessitats bàsiques de cada família.
A mtijà termini l’objectiu és que el projecte tingui una vessant social. Volen que el seu sigui un hort terapèutic per a persones amb malalties mentals provinents de diferents entitats i associacions de la comarca.
{{ comment.text }}