Edició Osona i Ripollès

Tria la teva edició predeterminada

Edició Vallès Oriental

Urbanitzen l’entorn de la zona esportiva de Prats

L’error √©s que s’hi van construir habitatges abans que el terreny estigu√©s urbanitzat

Prats de Llu√ßan√®s disposa de mig any per acabar el pla parcial a l’entorn del pavell√≥. Les obres van comen√ßar-hi ara fa dos mesos, amb l’objectiu d’edificar carrers en una zona del municipi on, per contra, ja hi ha cases des de finals dels anys 90. L’alcalde reconeix, en aquest sentit, que al seu moment la gesti√≥ no va ser l’adequada, perqu√® s’hi van construir habitatges abans que el terreny estigu√©s urbanitzat.

Amb els moviments de terra, Prats de Llu√ßan√®s ha iniciat les obres del pla parcial al voltant del pavell√≥, que han d’acabar dotant de carrers les cases que des de finals dels anys 90 i principis del 2000 conviuen en una zona no edificada. Els treballs tenen un termini d’execuci√≥ de 8 mesos, la qual cosa significa que haurien d’estar enllestits abans que s’acabi l’any.

Segons l’alcalde, les obres arriben quasi 20 anys tard i, de fet, Peraire tamb√© explica que en aquesta zona encara hi ha parcel¬∑les lliures de quotes urban√≠stiques. Tot i que ara mateix una de les grans preocupacions de l’ajuntament √©s fixar els habitants actuals al territori, -en cas de creixement- el POUM preveu que la zona del pavell√≥ seria l’adequada per construir-hi habitatges nous.

El projecte, que est√† pressupostat amb m√©s de 600.000 euros, tamb√© espera que edificant aquests carrers la zona del pavell√≥ trobi m√©s continu√Įtat amb la superf√≠cie que representa l’estricte nucli urb√†.

Comentaris