Edició Osona i Ripollès

Tria la teva edició predeterminada

Edició Vallès Oriental

Vint xefs d’Osona preparen 20 tapes en la primera Vetllada de Cuina Solidària

Els diners es destinaran a la construcció del nou CDIAP Tris Tras, de l’Associació sant Tomàs.

  • El 9 Nou
  • 08/05/2013 | 16:42
  • 0

Nota de premsa de Sant Tomàs

La Vetllada de Cuina Solidària comptarà amb 20 tapes per lleparse’n els dits!

• El sopar del proper dijous 30 de maig comptarà amb el suport de 20 xefs de la comarca que cuinaran 20 tapes per un import de 20€

Vic – 8 de maig de 2013 – Ahir a 2/4 de 6h de la tarda, a l’Escola d’Hostaleria, Manel Molera; cuiner del Restaurant Torres Petit, Isabel Casalí; Cap d’estudis de l’Escola d’Hostaleria d’Osona i Abel Fontanet; director de l’Àrea social i Educativa de l’Associació Sant Tomàs van presentar la 1a edició de la Vetllada de Cuina Solidària.

La Vetllada de Cuina solidària és una iniciativa culinària d’un grup de cuiners i pastissers, creada amb l’objectiu de donar suport a entitats i organitzacions comarcals, sense ànim de lucre, que atenen persones amb necessitats econòmiques i socials en aquest moment econòmic tant delicat.

El proper 30 de maig a les 20:30h, als jardins de l’Escola d’Hostaleria d’Osona, tindrà lloc l’esdeveniment. Un sopar que, per l’edició d’enguany, tots els diners que s’obtinguin amb la venda dels tiquets (20€ per persona) es destinaran a la construcció del nou CDIAP Tris Tras, de l’Associació sant Tomàs. Un centre especialitzat en desenvolupament infantil que realitza un conjunt d’actuacions assistencials i preventives adreçades als infants de 0 a 6 anys que presenten algun trastorn del desenvolupament o es troben en una situació de risc social, psicològic i/o biològic.

Durant la Roda de Premsa, els ponents van destacar la satisfacció de la bona acollida de la iniciativa entre els cuiners de la comarca i cases comercials que, proveiran tant el menjar com els elements que siguin necessaris pel desenvolupament del sopar.

L’acte també comptarà amb la col•laboració d’un presentador, música i pintors per amenitzar la festa.

S’espera que vinguin 300 comensals els quals podran degustar les següents tapes dels següents restaurants.

1. Canelons de l’àvia, reducció de ratafia amb coca del mossèn – Restaurant Torres Petit
2. Tataki de salmó amb salsa de soja, sèsam i alga nori -Restaurant l’Estanyol
3. “Xupito” de guacamole amb salmó fumat i oli d’herbes – Restaurant el Foment
4. Tartaleta farcida d’espàrrecs verds amb daus de formatge, pipes i mel – Restaurant Cal Pagès
5. Mossec cruixent de sobrassada amb formatge de bufala marinat – Catèring Vernissage
6. Dau-Puré de Quenebec mar i muntanya – Loreto Serrancolí Restaurant Untok de Gurb
7. Patates Braves al natural – Can Jubany
8. Coca amb ceba vigatana, cansalada fumada i formatge – Ca l’Ignasi
9. Una broixeta de bacallà lleugerament fumat, ceba tendra marinada i tomàquet confitat a l’alfàbrega – Hostal Sant Jordi
10. Broquetes de llatons de xai amb patata i poma confitada- Restaurant D:O de Vic
11. Tapa cruixent de carrillera de porc amb parmentier – Restaurant Ca la Manyana
12. Crumble de parmesà amb verdures de La Tavella i dau de Foie – Càtering i servei per col•lectivitats Cuina de Sant Tomàs
13. Fals rissotto de ceps – Escola d’Hostaleria d’Osona
14. Amanida de faves – Restaurant Cal “U”
15. Pastanagues escabetxades amb la seva salsa – Restaurant Sambucus de Manlleu
16. Vichyssoise amb llagostí – Fonda Sala
17. Tapa – Restaurant El Gravat
18. Bombó de xocolata – Ramon Morató
19. Mousse de formatge fresc amb crumble i melmelada -Escola d’Hostaleria d’Osona
20. Got de mousse de xocolata “Caligo” – El Xocolater de Taradell

L’acte compta amb la col•laboració de:
Celler Jaume Grau i Grau, Estrella Damm, Veri, Osona Terra, Congelats la Glacera, La Tavella, Discongel, Gros Mercat, Llach so i llum, Pintur, Caixa Penedès, Gràfiques Copyset, Idees, Fruites germans Jimenez, Paper de Festa, Galismar, Ajuntament de Tona. Marc Vernis (música), Rosa Ma. Villegas (disseny logotip), Xevi Font (presentador), Núria Exposito (fotografia i vídeo) i Deborah Joyce, Núria Vall, Sígrid Lavado, Erika Roca (pintura).

Reserves a: vetlladacuinasolidaria@gmail.com o trucant al t. 938 870 854
#vetlladacuinasolidaria
www.vetlladacuinasolidaria.blogspot.com.es