Edició Osona i Ripollès

Tria la teva edició predeterminada

Edició Vallès Oriental

Afegeixen un concurs de cuina vilatortina a la sisena edició de la Fira del Tupí de Sant Julià

El conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, i l’àvia Remei, com a presidenta d’honor de la mostra inauguraran aquest dissabte la sisena Fira del Tupí de Sant Julià de Vilatorta.

  • El 9 Nou
  • 22/05/2014 | 9:56
  • 0

Enguany la formaran 40 expositors, una xifra superior a l’any passat quan n’hi va haver 27, tots ells dedicats a la terrissa i a la ceràmica tan utilitàries com decoratives.

La Fira comptarà novament amb diverses activitats paral·leles com rutes pel municipi i tallers i demostracions. Com a novetat hi haurà l’espai ‘Som petits’ on els nens podran jugar amb monitors mentre els pares passegen per la fira. També es manté el projecte I+T i les projeccions i conferències que enguany compten amb especialistes de primer nivell. Un altra de les activitats que es mantenen és el Mos del tupí que arriba a la tercera edició. Es tracta dels tastes que elaboraran durant el cap de setmana 11 restauradors del municipi i també quatre de Breda com a part d’un intercanvi de promoció econòmica, pel qual Sant Julià també es dóna a conèixer a altres municipis catalans.

A nivell gastronòmic, aquesta sisena edició de la Fira del Tupí compta amb una novetat: el primer concurs de cuina vilatortina de cassola obert a tots els veïns que hauran de cuinar peus de porc en cassoles de terrissa. L’àvia Remei serà l’encarregada de valorar-los tot i que també farà una demostració.

Comentaris

Els comentaris estan tancats.

Digues la teva

Fes-nos arribar suggeriments, notícies, esmenes...

Esmenes
Fotografies
Cartes al director
Altres
Puja un fitxer

El formulari s'ha enviat correctament. Moltes gràcies.