Les cerveses artesanes es fan un lloc en els gustos de consumidors i restauradors. La Terra, Taverna Catalana de Vic ha començat un cicle de presentacions d’aquests productes, que divendres passat va tenir com a primers convidats David Rius i Albert Tintó. Són dos dels promotors d’Art Cervesers, que des de la Masia Can Partegàs de Canovelles elaboren els tres productes selectes: la Orus, una lager amb potent gust de cereal; la Flama, una cervesa torrada de característica aroma procedent de la mescla de tres llúpols, i la Fosca, una stout d’estil ale (d’alta fermentació).
Cuidar el producte, fer-lo conèixer en establiments especialitzats i fer-lo arribar a un client coneixedor és la filosofia d’aquests elaboradors, el projecte dels quals “està lligat a la recuperació de la masia”. D’Art Cervesers en surten tirades curtes, d’uns 1.000 litres a la setmana.
Aquesta setmana serà el torn de Sikarus, uns altres elaboradors de cervesa artesana de Moià, i posteriorment, passaran també per La Terra els responsables de la Companyia Cervesera del Montseny, de Sant Miquel de Balenyà.
{{ comment.text }}