EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

Atorguen la màxima distinció de la guia Repsol a Nando Jubany

La guia del 2013, que es va presentar ahir a Madrid, cataloga els restaurants de la península ibèrica i les illes amb sols. Can Jubany de Calldetenes, que fins ara tenia dos sols, ha obtingut els tres sols en la nova edició, que és la màxima distinció de la guia.


El 9 Nou
13/12/2012

Dels 25 restaurants de tota la llista amb tres sols, sis són catalans. A banda de Can Jubany també hi ha el Sant Pau de Carme Ruscalleda, el Celler de can Roca de Girona o l’Hispània d’Arenys de Mar. A la llista hi ha dos restaurants osonencs més, el Boccatti de Vic i la Fonda Sala d’Olost, amb un sol cadascun.

Curiosament, la Fonda Sala, Can Jubany i un altre dels restaurants valorats amb un sol, la Fonda Xesc de Gombrèn, al Ripollès, tenen la mateixa distinció a la guia Michelin i en aquesta surten en categories diferents. El restaurant de Nando Jubany supera en aquesta guia establiments com Ca l’Enric o les Cols, a la Garrotxa, Can Fabes, de Sant Celoni i el Gaig de Barcelona, que estan valorats tots amb dos sols.
Repsol publica la classificació dels sols des de l’any 1979. Vol reconèixer d’aquesta manera els millors restaurants de l’any. La distinció l’atorguen la Real Academia Española de Gastronomía i la Cofradía de la Buena Mesa, d’acord amb les valoracions fetes també per les acadèmies de gastronomia autonòmiques i els inspectors de restaurant. Entre d’altres els paràmetres que es tenen en compte van des de l’estil i qualitat de la seva cuina, el servei de menjador, el celler o la relació qualitat-preu fins al nivell gastronòmic de la zona i l’emplaçament del restaurant.

LA PREGUNTA

Creu que la taxa d’alcoholèmia per poder conduir s’hauria de rebaixar?

En aquesta enquesta han votat 291 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't