Edició Osona i Ripollès

Tria la teva edició predeterminada

Edició Vallès Oriental

Cal Tuset crea la Magdalena Vigatana

A l’històric pa de pessic li ha sortit un competidor directe: la Magdalena Vigatana. Pesa 160 grams i és una magdalena “amb injecció de crema a l’interior”, explicava Rubén Tuset, cap d’obrador de l’empresa Magdalenes Cal Tuset, amb seu central a Castellfollit de la Roca.

  • El 9 Nou
  • 21/09/2012 | 10:49
  • 0

“Per fora porta crema cremada, una V de Vic, també de crema, i un toc de fuet de la ciutat”. Aquesta és la manera amb què Cal Tuset, que va obrir una botiga a Vic a finals del 2011, al capdamunt del carrer Verdaguer, ha volgut agrair la bona acollida per part de la clientela. “Vic s’ho mereix per la bona rebuda que hem tingut”, assegurava dilluns a la tarda Pepi Flores durant la presentació del nou producte.

Flores i el seu marit, Jordi Tuset, són la primera generació d’aquest negoci, amb més de 20 anys de trajectòria, i que ha fet de Vic la primera franquícia amb una magdalena dedicada al territori. L’acte de presentació va comptar amb la regidora de Comerç i Turisme, Anna Erra, en comptes de l’alcalde de Vic, Josep Maria Vila d’Abadal, tal com estava previst inicialment.

Per Erra, la Magdalena Vigatana “no deixa de ser un reconeixement a la ciutat” i un altre “distintiu” més que pot ajudar a cridar visitants. Actualment Cal Tuset ofereix una carta amb 24 gustos de magdalenes artesanes que venen a les seves cinc franquícies.

Comentaris

Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}
    {{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fer un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per a fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't

Digues la teva

Fes-nos arribar suggeriments, notícies, esmenes...

Esmenes
Fotografies
Cartes al director
Altres
Puja un fitxer

El formulari s'ha enviat correctament. Moltes gràcies.