Edició Osona i Ripollès

Tria la teva edició predeterminada

Edició Vallès Oriental

Betara, la formatgeria catalana més premiada als World Cheese Awards

Betara d’Olost, amb vuit medalles, i Mas el Garet de Tona, amb dues, novament reconegudes al campionat del món de formatges

Betara s’ha tornat a superar. La formatgeria lluçanenca ha sumat un total de vuit medalles als World Cheese Awards, considerat el campionat mundial dels formatges. Betara, que tenia el rècord de les sis medalles obtingudes l’any passat, se situa per cinquè any consecutiu com la formatgeria catalana més guardonada en aquest concurs, al qual van concórrer més de 3.000 formatges d’una trentena de països d’arreu del món. Entre els vuit premis destaca un súper or, el màxim guardó que es concedeix a un formatge, en aquest cas pel d’ovella. L’altra formatgeria osonenca premiada, un any més, ha estat Mas el Garet, de Tona, aquest cop amb una plata i un bronze.

Comentaris

Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}
    {{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fer un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per a fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't

Digues la teva

Fes-nos arribar suggeriments, notícies, esmenes...

Esmenes
Fotografies
Cartes al director
Altres
Puja un fitxer

El formulari s'ha enviat correctament. Moltes gràcies.