Edició Osona i Ripollès

Tria la teva edició predeterminada

Edició Vallès Oriental

Fomentar el xai a taula

Rosa March, ramadera d’oví de Las Vilas de Collsacabra, de Rupit, publica un llibre amb 100 receptes per cuinar el xai per fomentar-ne el consum

Rosa March, de l’explotació ramadera de Les Vilas de Collsacabra, de Rupit, ha publicat un singular receptari que porta per títol ‘El xai a taula’ (Editorial Viena). El llibre es va presentar aquest dimarts al vespre al Casino de Vic, amb una Sala Modernista plena a vessar. “La carn de xai ha abandonat moltes de les nostres taules, ha quedat relegada”, va lamentar March durant la presentació, tot recordant que Osona havia estat, tradicionalment, una comarca “molt consumidora” de xai. El llibre inclou 100 receptes, encabides en 14 maneres diferents de presentar aquesta carn, perquè el xai “és molt més que unes costelles a la brasa”. Receptes, des de la més senzilla fins a la més sofisticada, dirigides tant a persones avesades a posar-se als fogons com a aquelles “que tenen por de prendre mal a dins la cuina”, va remarcar l’autora del llibre, que ha comptat amb les il·lustracions de la ninotaire Pilarín Bayés.

Comentaris

Digues la teva

Fes-nos arribar suggeriments, notícies, esmenes...

Esmenes
Fotografies
Cartes al director
Altres
Puja un fitxer

El formulari s'ha enviat correctament. Moltes gràcies.