Edició Osona i Ripollès

Tria la teva edició predeterminada

Edició Vallès Oriental

La Cansaladeria Molist, de Manlleu, guanya el I Concurs Nacional de Llonganissa

Els guardons, amb tres finalistes més d’Osona, es lliuraran aquest dissabte en el marc de la 25a Festa del Porc i la Cervesa de Manlleu

La llonganissa elaborada per Toni i Dani Molist, de la Carnisseria Molist de Manlleu, ha estat la guanyadora del 1r Concurs Nacional de Llonganissa Tradicional, mentre que la de Josep M. Saborit, de la Carnisseria Xarcuteria Saborit de Calldetenes, ha quedant en segona posició. També han estat finalistes els osonencs Sergi Mas (Sant Pere de Torelló) i Francesc Colom (Manlleu)

El certamen ha estat convocat per la Confraria del Gras i el Magre i la Fundació Oficis de la Carn, amb l’objectiu de vetllar per la qualitat i la millora dels productes carnis tradicionals, del foment de la innovació i la creativitat en els productors del nostre país.

L’entrega pública dels diplomes de les llonganisses premiades aquest dissabte, a 2/4 de 8 del vespre, en el marc de la Festa del Porc i la Cervesa a Manlleu, a l’escenari de les escales de la plaça Fra Bernadí.

El concurs ha tingut una participació de 20 empreses procedents de les comarques de Barcelona (14), Girona (1) i Lleida (5). En aquesta primera edició s’ha recollit bona part de les varietats de les llonganisses que s’elaboren arreu de Catalunya

Comentaris

Digues la teva

Fes-nos arribar suggeriments, notícies, esmenes...

Esmenes
Fotografies
Cartes al director
Altres
Puja un fitxer

El formulari s'ha enviat correctament. Moltes gràcies.