Edició Osona i Ripollès

Tria la teva edició predeterminada

Edició Vallès Oriental

La millor llonganissa del país, osonenca

La Cansaladeria Codina de Taradell va recollir a Manlleu el primer premi del Concurs Nacional de Llonganissa Tradicional

La Carnisseria Cansaladeria Codina de Taradell va recollir aquest dissabte, en el marc de la Festa del Porc i la Cervesa de Manlleu, el primer premi de la segona edició del Concurs Nacional de Llonganissa Tradicional, convocat per la Confraria del Gras i el Magre i la Fundació Oficis de la Carn. Els germans Xevi i Anna Codina es van imposat a 17 empreses d’arreu de Catalunya. Els germans Codina són els continuadors d’un negoci familiar que van engegar fa 29 anys els seus pares amb productes d’elaboració pròpia: “Tenim tot el procés controlat, des de la cria de l’animal, passant per la matança a l’elaboració dels productes amb la carn més adequada segons el que fem”, explicaven. En el cas de la llonganissa, “amb porc Duroc, amb retalls de pernil o espatlla que són més magres i si pot ser, de llavores”.

La carnisseria Codina no serà l’única empresa osonenca premiada. David Riera, de Can Vilada, va recollir el segon premi, mentre que Francesc Colom, de Colom-Vilà, SCP, de Manlleu, i Santi Masallera, de Ca la Teresona, de Vic, es van endur una menció del jurat. L’única menció no osonenca va ser per una cansaladeria de Bellver de Cerdanya.

Comentaris

Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}
    {{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fer un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per a fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't

Digues la teva

Fes-nos arribar suggeriments, notícies, esmenes...

Esmenes
Fotografies
Cartes al director
Altres
Puja un fitxer

El formulari s'ha enviat correctament. Moltes gràcies.