EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

Nandu Jubany i l’Hotel Majestic, reconeguts per tenir el millor esmorzar d’hotel d’Europa

El xef de Can Jubany és l’ideòleg del Majestic Breakfast Experience, tres bufets per esmorzar en un espai cuidat i decorat de forma moderna

El millor esmorzar d’hotels a Europa és cosa d’un osonenc. Així ho va determinar dilluns l’entrega dels prestigiosos premis internacionals Prix Villégiature, que premia diferents aspectes dels hotels europeus. L’esmorzar del luxós hotel Majestic, l’anomenat Majestic Breakfast Experience, creat per Nandu Jubany, va ser distingit amb el premi al millor esmorzar d’hotel d’Europa.

Jubany no para de rebre premis. El xef del restaurant Can Jubany de Calldetenes està vinculat amb l’hotel Majestic com a assessor gastronòmic des de fa temps i xef del restaurant Petit Comitè, integrat dins l’hotel. Jubany ha ideat tots els temes gastronòmics de Majestic, entre ells, l’esmorzar, on també impera la idea de producte de temporada i de quilòmetre zero.


View this post on Instagram

Nos encanta contarlo…. Tenemos el mejor desayuno de hotel de Europa 2018, según los premios internacionales Prix Villégiature. . We love to explain it… We have the best hotel breakfast in Europe 2018, according to the international Prix Villégiature Awards. . Ens encanta explicar-ho… Tenim el millor esmorzar d’hotel d’Europa 2018, segons els premis internacionals #Prix Villégiature. . www.hotelmajestic.es . #MyMajesticExperience #HotelMajestic #HotelMajesticBarcelona #BestbreakfastinEurope #Bestbreakfast #breakfast #Reinventingthetradition #since1918 #award #centenary #centenario #desayuno #besthotelbreakfast #foodphotography #foodies #foodie #food #Barcelona #Leadinghotelsoftheworld

A post shared by Majestic Hotel & Spa Barcelona (@majestichotel) on

Els secrets de l’esmorzar comencen amb l’espai, reformat fa cinc anys, on els colors verds i ocres presideixen l’espai. Els miralls i les prestatgeries ajuden a visualitzar més gran la sala, molt més petita del que sembla.

L’esmorzar del Majestic consta de tres bufets: dolços, salats i plats calents. S’hi poden servir fins a 140 plats diferents que elabora un equip de sis cuiners, apostant sempre pel producte de proximitat, fent servir petits proveïdors locals. Els dolços, elaborats per quatre pastissers en un obrador propi, es fan cada dia.

LA PREGUNTA

Està d’acord que els ajuntaments incorporin l’ús del català als requisits per adjudicar contractes públics?

En aquesta enquesta han votat 111 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't