Edició Osona i Ripollès

Tria la teva edició predeterminada

Edició Vallès Oriental

Osona i el Ripollès mantenen les tres estrelles

Nandu Jubany, xef de Can Jubany de Calldetenes es continua quedant sense la segona; mentre que Toni Sala, a Olost, i Francesc Rovira, a Gombrèn, conserven la seva

Cap novetat a Osona i el Ripollès pel que fa a la nova Guia Michelin del 2019 per Espanya i Portugal, el contingut de la qual es va donar a conèixer aquest dimecres a la nit en una gala a Lisboa.
Nandu Jubany, entern candidat a la segona estrella, continua mantenint la que va assolir fa 20 anys a Can Jubany. Toni Sala manté l’estrella que ostenta per a la Fonda Sala d’Olost des de fa 26 anys, mentre que també l’ha renovat Francesc Rovira, de la Fonda Xesc de Gombrèn, que la té des del 2009.
En el conjunt de Catalunya només hi ha tres restaurants nous a la prestigiosa llista d’estrellats: La Barra, de Carles Abellan Abellan, a Barcelona; l’Oria, de Martin Berasategui, també a Barcelona, i el Terra, de Paco Pérez, a s’Agaró, que aconsegueixen entrar per primera vegada a la guia francesa amb una estrella.

Comentaris

Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}
    {{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fer un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per a fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't

Digues la teva

Fes-nos arribar suggeriments, notícies, esmenes...

Esmenes
Fotografies
Cartes al director
Altres
Puja un fitxer

El formulari s'ha enviat correctament. Moltes gràcies.