Edició Osona i Ripollès

Tria la teva edició predeterminada

Edició Vallès Oriental

La botifarra de Can Saborit, de Calldetenes, de premi

El mestre xarcuter Josep M. Saborit obté el primer premi al 3r Concurs Nacional de Botifarra d’Ou, en la modalitat de botifarra tradicional

La botifarra que elaboren des de Carnisseria Saborit, de Calldetenes, s’ha proclamat guanyadora del primer premi a la tercera edició del Concurs Nacional de Botifarra d’Ou Artesana, en la modalitat de botifarra tradicional. El concurs, convocat per la Fundació Oficis de la Carn, amb el suport de la Federació Catalana de Carnissers i Xarcuters, va comptar amb un total de 54 botifarres participants d’arreu del país. El veredicte es va donar a conèixer aquest dimecres a Barcelona.

“Per a nosaltres és un reconeixement a la feina del dia a dia, però també a la passió, al sacrifici i a la voluntat d’innovació”, valorava  Josep M. Saborit –mestre artesà xarcuter des del 2008–, que juntament amb la seva dona, Fina Viñas, van obrir el negoci l’any 1989. La botifarra d’ou s’ha convertit en un dels productes marca de la casa d’aquest establiment, situat al número 14 del carrer Gran, que l’any 2010 va rebre el qualificatiu d’Empresa Artesana Alimentà

L’altra modalitat del concurs, la de la botifarra més innovadora, la va guanyar Cansaladeria Cal Vives, de Moià.
En la categoria tradicional hi va haver dos reconeixements més. Joan Riera Capdevila de Can Vilada de Vic va ser finalista i Francesc Vilardell de Guillem Sala Vilardell de Moià va rebre una menció.

Comentaris

Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}
    {{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fer un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per a fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't

Digues la teva

Fes-nos arribar suggeriments, notícies, esmenes...

Esmenes
Fotografies
Cartes al director
Altres
Puja un fitxer

El formulari s'ha enviat correctament. Moltes gràcies.