Edició Osona i Ripollès

Tria la teva edició predeterminada

Edició Vallès Oriental

Quim Capdevila, homenatjat al Fòrum Gastronòmic

El Fòrum Gastronòmic de Barcelona reconeix la trajectòria del pastisser, xocolater i activista vigatà Quim Capdevila

L’univers dolç, en tot el seu ampli ventall de satèl·lits, va ser el gran protagonista temàtic del Fòrum Gastronòmic Barcelona 2016. Pastissers, cuiners de postres, xocolaters, gelaters i altres oficis i productors relacionats amb el món de la rebosteria van presentar les seves últimes creacions en el marc d’aquest certamen, nascut fa 17 anys a Vic i avui consolidat com una de les trobades del sector gastronòmic de referència a escala mundial. I enmig de tota aquesta galàxia dolça, va lluir l’estrella del mestre pastisser i xocolater vigatà Quim Capdevila, que va rebre el merescut homenatge del mateix sector. El Fòrum, nascut fa 17 anys a Vic de la mà de Pep Palau i Jaume von Arend, va tancar les portes aquest dimecres, després d’haver rebut més de 50.000 visitants. La presència osonenca va tornar a ser-hi notable. EL 9 NOU n’informa aquest divendres.

Comentaris

Digues la teva

Fes-nos arribar suggeriments, notícies, esmenes...

Esmenes
Fotografies
Cartes al director
Altres
Puja un fitxer

El formulari s'ha enviat correctament. Moltes gràcies.