Edició Osona i Ripollès

Tria la teva edició predeterminada

Edició Vallès Oriental

Receptes amb Llonganissa de Vic

Un llibre recull una vintena de receptes bàsicament de cuiners de la comarca amb Llonganissa de Vic, coincidint amb els 165 anys de Casa Riera Ordeix

Casa Riera Ordeix va presentar aquest dijous al vespre als històrics assecadors de la firma, ubicats a la plaça dels Màrtirs de Vic, el
llibre “La Llonganissa de Vic. Emocions al plat”. La publicació recull 24 receptes i 10 maridatges en què la Llonganissa de Vic té un paper
protagonista.

El llibre, que es va gestar ara fa dos anys, amb motiu dels 165 anys de la firma, ha comptat amb la participació de cuiners bàsicament de la comarca d’Osona . Tots ells -Arka, Boccatti, Ca l’Ignasi, Ca l’U, Cal Jutge, Can Jubany, Can Xarina, Divicnus, El Bardaguer, El Barecu, El Gravat, El Jardinet, El Xic, l’Escola d’Hostaleria d’Osona, Faves Comptades, Fonda Sala, L’Antiga Fonda, L’Arumí, L’Auró, Les Magnòlies, L’Estanyol, Torre Simon i VicFood- han elaborat una recepta amb Llonganissa de Vic. El llibre també inclou maridatges amb una selecció de formatges, pans i coques, així com vins i caves. EL 9 NOU fa una crònica de l’acte en l’edició d’aquest divendres.

Comentaris

Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}
    {{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fer un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per a fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't

Digues la teva

Fes-nos arribar suggeriments, notícies, esmenes...

Esmenes
Fotografies
Cartes al director
Altres
Puja un fitxer

El formulari s'ha enviat correctament. Moltes gràcies.