EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

Can Patalarga de Manlleu acull l’exposició “Pau i Rancor”, del col.lectiu Morir de Frío

Morir de Frío són els torellonencs, Alba Vilamala, Anna Dot i Blai Marginedas, amb Palma Lombardo, de Vic i Raquel Vila, de Manlleu.


El 9 Nou
01/09/2014

Nota de premsa de l’Ajuntament de Manlleu

Can Patalarga acull l’exposició “Pau i Rancor”, del col.lectiu Morir de Frío

L’acte d’inauguració de l’exposició serà el proper dissabte dia 6 de setembre a les 8 del vespre i l’exposició es podrà visitar a Can Patalarga del 7 al 28 de setembre

Morir de Frío va començar el 2011 amb un blog en el que un grup d’amics intentava escriure alguna cosa més o menys decent sobre art en tots els seus contextos.

Actualment es considera un col·lectiu que té entre les seves pràctiques la d’escriure sobre art i cultura, però que a més treballa en una sèrie de projectes que deixen la pantalla de l’ordinador endarrere per aguantar-se drets sobre l’espai físic real.

Morir de Frío són els torellonencs, Alba Vilamala, Anna Dot i Blai Marginedas, amb Palma Lombardo, de Vic i Raquel Vila, de Manlleu.
Ara, després d’un estiu sense mar, s’embarquen en la posada en escena de l’exposició de setembre a l’espai de Can Patalarga de Manlleu, sota el títol: “Pau i Rancor”.

“Pau i Rancor” és l’acumulació d’arxius que ratllen l’absurd, però que quotidianament intercanviem amb els nostres coetanis a través de les xarxes socials. L’exposició es conforma a través de múltiples formats: vídeo, àudio, text i imatge. Aquests s’han compartit entre els membres de Morir de Frío i es donen cita en aquest espai per a, novament, tornar a ser deferits entre els presents.

Els arxius, en els nostres entorns digitals, són meres peces que es desplacen, es multipliquen i es projecten de pantalla a pantalla, omplint memòries RAM d’imatges, sons i vídeos de contingut intel·lectual relatiu però els quals adorem pel seu efecte d’abstracció de la realitat.

Al llarg de dos mesos, els membres del col·lectiu han col·leccionat aquelles imatges que destacaven del seu dia a dia, juntament amb frases que també apareixien al llarg de la jornada a les respectives rutines. Tot plegat era abocat en un mateix punt, un grup de WhatsApp, anomenat “Pau i Rancor” que servia de recipient.

Sala d’exposicions de Can Patalarga (C/ de la Font, 10)
Horari: dissabte i diumenge de 6 a 8 del vespre

LA PREGUNTA

Està d’acord que els ajuntaments incorporin l’ús del català als requisits per adjudicar contractes públics?

En aquesta enquesta han votat 127 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't