EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

Centelles ha reunit els màxims experts catalans en ratafia en la fira dedicada a aquesta beguda

Una cinquantena d’estands entre el Passeig i la Sagrera oferien diferents varietats de productes elaborats amb ratafia. A més de la mostra comercial, la fira també va oferir xerrades, tastos i tallers sobre les aplicacions de les herbres, com aprendre a cuinar amb ratafia, o com elaborar-la.

El 9 Nou
12/06/2012

Cada productor utilitza la seva pròpia combinació d’aromes i espècies, sempre però amb una base de nous tendres i anís o aiguardent. A Centelles la ratafia s’ha fet tradicionalment amb esperit de vi de 96 graus. Després de deixar-la reposar quaranta dies a sol i serena, s’hi afegeix almívar aigua i sucre i ja es pot prendre.

Dissabte es va encetar el quart Concurs de Ratafia Embruixada, que veurà els seus fruits al novembre quan es presentaran les begudes. L’entrega de premis tindrà lloc la primavera de 2013, amb una nova edició de la Fira de la Tòfona.

LA PREGUNTA

Creu que Pedro Sánchez ha de dimitir?

En aquesta enquesta han votat 66 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't