Edició Osona i Ripollès

Tria la teva edició predeterminada

Edició Vallès Oriental

Centelles ha reunit els màxims experts catalans en ratafia en la fira dedicada a aquesta beguda

Una cinquantena d’estands entre el Passeig i la Sagrera oferien diferents varietats de productes elaborats amb ratafia. A més de la mostra comercial, la fira també va oferir xerrades, tastos i tallers sobre les aplicacions de les herbres, com aprendre a cuinar amb ratafia, o com elaborar-la.

  • El 9 Nou
  • 12/06/2012 | 13:31
  • 0

Cada productor utilitza la seva pròpia combinació d’aromes i espècies, sempre però amb una base de nous tendres i anís o aiguardent. A Centelles la ratafia s’ha fet tradicionalment amb esperit de vi de 96 graus. Després de deixar-la reposar quaranta dies a sol i serena, s’hi afegeix almívar aigua i sucre i ja es pot prendre.

Dissabte es va encetar el quart Concurs de Ratafia Embruixada, que veurà els seus fruits al novembre quan es presentaran les begudes. L’entrega de premis tindrà lloc la primavera de 2013, amb una nova edició de la Fira de la Tòfona.

Comentaris

Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}
    {{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fer un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per a fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't

Digues la teva

Fes-nos arribar suggeriments, notícies, esmenes...

Esmenes
Fotografies
Cartes al director
Altres
Puja un fitxer

El formulari s'ha enviat correctament. Moltes gràcies.