EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

El Vic és eliminat de la Copa del Rei després de perdre amb el Reus per 5-3

El Reus es va col·locar amb un 3-0 que semblava posar-los fàcil la victòria, però el Vic va recuperar-se i va arribar a empatar el partit. Als minuts finals, però, els reusencs van rematar l’eliminatòria.

01/03/2013

L’equip vigatà no ha pogut passar dels quarts de final a la Copa del Rei, que des d’ahir es disputa a Oviedo. Els homes de Ferran Pujalte van caure contra el Reus, equip que a la lliga només té un punt menys que els osonencs. En el partit d’ahir al vespre els reusencs van col.locar un 3 a 0 al marcador que semblava definitiu però el CP Vic va protagonitzar una gran remuntada, amb dianes de Titi Roca, Jacint Molera i Roger Rocasalbas. Malgrat tot, en els minuts finals el Reus va aconseguir dos gols més que sentenciaven el partit i l’eliminatòria.